Brisanje podataka
Poslednje ažuriranje: 28. jul 2026.
Ova stranica objašnjava kako da obrišeš podatke koje Rezervacije.ai čuva o tebi — bilo da si vlasnik smeštaja koji koristi našu uslugu, bilo gost koji je pisao smeštaju povezanom sa našom uslugom.
Vlasnici smeštaja — brisanje na klik
Sve podatke vezane za povezani nalog možeš obrisati u svakom trenutku: otvori dashboard Rezervacije.ai, idi na „Podešavanja → Kanali" i klikni „Prekini vezu".
Time se opoziva sačuvani pristupni token, naš app se odjavljuje sa webhookova tog naloga, a sačuvana istorija razgovora i metapodaci poruka za taj nalog trajno se brišu u roku od 30 dana.
Gosti i sva ostala lica
Ako si gost koji je pisao smeštaju povezanom sa našom uslugom — ili bilo koje drugo lice — brisanje svojih podataka možeš zatražiti mejlom na [email protected].
U poruci navedi korisničko ime (npr. Instagram handle) sa kojeg si pisao, da bismo mogli da pronađemo tvoje podatke. Odgovaramo i brisanje sprovodimo u roku od 30 dana.
Automatsko brisanje
I bez ijednog zahteva, istorija razgovora se automatski briše 12 meseci posle poslednje poruke u tom razgovoru.
Kontakt
Za sva pitanja o brisanju podataka piši nam na [email protected]. Više o tome koje podatke obrađujemo i po kom osnovu pročitaj u Politici privatnosti.